+36 1 388 10 59 medianlg@medianlg.hu

Rögzítőrendszer, alkatrészrögzítő

A Renishaw rögzítőrendszer segítségével nem okoz problémát az alkatrészek mérése, azok elmozdulása. Tudjon meg többet Ön is alkatrészrögzítőinkről ezen az oldalon.

RENISHAW TAPINTÓK ÉS RÖGZÍTŐRENDSZEREK

Gyártó

Renishaw plc. Nagy-Britannia
www.renishaw.com

Cégünk hivatalos Renishaw viszonteladóként más Renishaw termékek beszerzésével kapcsolatban is áll ügyfelei rendelkezésére.

LEÍRÁS

rögzítőrendszer

A Renishaw a világ egyik vezető méréstechnikai cége, amely kiemelt hangsúlyt fektet a folyamatos termék és gyártás fejlesztésre. A vállalat 1973-ban történő megalakulása óta számos olyan, az ipari méréstechnika területén alkalmazható terméket gyárt, mint például 3D mérőgépekhez kifejlesztett tapintórendszerek, különböző kapcsolófejek vagy az alkatrészrögzítő rendszerek, melyekkel a gyártási és mérési folyamatok automatizálhatók, a termelékenység növelhető.

ALKATRÉSZrögzítő rendszerek Optikai mérőgépekhez

Renishaw rögzítőrendszer

Az optikai- és multiszenzoros mérőgépekhez tervezett rögzítő elemek lehetővé teszik a munkadarabok gyors és ismétlőképes befogását a konzisztens és pontos mérés érdekében. A rendszer a járatos mérőgép típusok (pld. Micro-Vu USA Excel & Vertex, Mitutoyo Quick Vision, OGP, Starrett, Nikon) tárgyasztalának furatképéhez illeszkedő sarokelemet tartalmaz. A sarokelemhez mágnesesen csatlakozik a furatos, átlátszó mérőlap. A mérőlap kivétele, visszahelyezése és cseréje gyorsan és helyzetpontosan történik. A mérőlap lehet egyablakos vagy többablakos kivitelű, ahol ablaknak a furatoktól mentes felületet nevezzük. A furatmátrix M4-es vagy M6-os menetes furatokat tartalmaz. A támasztó, szorító és egyéb rögzítő elemek a mérőlap menetes furataiban rögzíthetőek.

ALKATRÉSZrögzítő rendszerek CMM mérőgépekhez

A koordináta mérőgépekhez kifejlesztett  CMM rögzítőelemek gyors és ismétlőképes befogási megoldást kínálnak a munkadarabokhoz, ezáltal növelhetjük a mérés hatékonyságát, ismétlőképességét és pontosságát. A Renishaw CMM rögzítőelemek moduláris felépítésűek és az igények változásának megfelelően bővíthetők, így bármilyen méretű, alakú és anyagú munkadarab esetén szavatolják a tetszőleges rögzítést. Minden rögzítőlemez furatait alfanumerikus jelöléssel látták el, és minden rögzítőelemről egyszerűen leolvasható a cikkszáma. Ennek köszönhetően valamennyi elrendezés teljeskörűen meghatározható és FixtureBuilder szoftverrel dokumentálható. A rendszer egyaránt elérhető M4, M6 és M8-as menetekkel.

Fixture Builder szoftver

A FixtureBuilder egy 3D-s modellező szoftvercsomag, amely lehetővé teszi a rögzítőelem elrendezések létrehozását és dokumentálását. A szoftver az alkatrész CAD modelljével használható, amelyet a FixtureBuilderbe importáljuk, így az alkatrészhez való rögzítési elrendezést virtuálisan meg lehet tervezni, és az alkatrész modelljével együtt elmenteni. A FixtureBuilder támogatja a legtöbb CAD formátumot, mint például az IGES, a SAT és a STEP. A fordító kiegészítő modul Pro/ENGINEER és a CATIA számára opcionálisan rendelhető. A szoftver 7 napos próbaverzója innen ingyenesen letölthető.

Rögzítőrendszer Renishaw
Rögzítőrendszer Renishaw
Rögzítőrendszer optikai mérőgépekhez
Rögzítőrendszer
Rögzítőrendszer Keyence IM
Rögzítőrendszer CMM
Fixturebuilder szoftver
Rögzítőrendszer, alkatrészrögzítő
Rögzítőrendszer Keyence

RENISHAW RÖGZÍTŐRENDSZER KATALÓGUSOK

Optikai mérőgép alkatrészrögzítő

Rögzítőrendszerek
optikai
mérőgépekhez

Rögzítőrendszerek
2018-as új
komponensek

Rögzítőrendszerek
CMM
mérőgépekhez

Tapintók
és
kiegészítők

rögzítőrendszerek összefoglaló

Vision M4 „A” készlet

Vision M4 „B” készlet

Fixture Builder
szoftver

TP20 felhasználói
kézikönyv

TP20
kapcsolófejek

KAPCSOLAT

Kérjen árajánlatot az itt található kapcsolati űrlapon
keresztül, vagy keressen minket emailen, telefonon!

Telefon: +36 1 388 1059

E-mail: medianlg@medianlg.hu

1 + 10 =

MEDIAN L+G MÉRÉSTECHNIKAI KFT

H-1035 Budapest, Szél u. 19.
Tel./fax: (+36 1) 388 10 59
medianlg@medianlg.hu

KALIBRÁLÓ LABORATÓRIUM

H-1035 Budapest, Szél u. 19.
Tel./fax: (+36 1) 388 10 59
medianlg@medianlg.hu

NYITVATARTÁS

Hétfőtől - Csütörtökig: 8-16h
Péntek: 8-15h

Adatkezelési tájékoztató