+36 1 388 10 59 medianlg@medianlg.hu

Kalibrálás

KALIBRÁLÓLABORATÓRIUM
ISO 17025 szerint

kalibrálás

AKKREDITÁLT
KALIBRÁLÁSOK

AKKREDITÁLÁSI
OKIRAT

17025:2018

RÉSZLETEZŐ
OKIRAT

17025:2018
kalibrálás

NEM AKKREDITÁLT
KALIBRÁLÁSOK
nemzetközi etalonra
visszavezethető

kalibrálás

ÁRAJÁNLATOT
KÉRNE ?

Kattintson ide !

kalibrálás

MEGRENDELNÉ
A KALIBRÁLÁST ?

Előtte kattintson ide !

Hogyan zajlik a kalibrálás?

 

Cégünk 1996 óta rendelkezik akkreditált kalibrálólaboratóriummal. Kellő gyakorlattal és tapasztalattal rendelkezünk mérőeszközök, mérőgépek, idomszerek, valamint etalonok kalibrálását illetően. Munkatársaink rendelkeznek metrológus, illetve metrológus szakmérnök végzettséggel. Mielőtt részletesebben is bemutatnánk hogyan is zajlik nálunk a kalibrálás, tekintsük mit is jelent maga a tevékenység.

 

A kalibrálás fogalma

 

A kalibrálás nem más, mint az adott mérőeszköz vagy etalon érték-mutatása, valamint a valós méret közti különbség meghatározása. A különbség meghatározásához szükség van egy referencia-etalonra. Ezzel vetjük össze a vizsgált eszköz által mért eredményeket. Cégünk elsősorban akkreditált kalibrálásokat végez, és a kalibrálás eredményéről kalibrálási bizonyítványt állítunk ki.

 

Kalibrálás folyamata

 

Első lépésként tekintse át kalibrálási listánkat. Amennyiben szeretné, hogy mérőeszközét kalibráljuk, kérjük látogasson az ajánlatkérés oldalra vagy a megrendelés oldalra. A beérkező megkeresésekre igyekszünk minél hamarabb válaszolni, és ajánlatot adni.

A kalibrálandó eszközöket lehetőség szerint kérjük megtisztítva elküldeni kalibráló laboratóriumunkba. Amennyiben ez nem lehetséges munkatársaink elvégzik a szükséges tisztítást kalibrálás előtt. 

Ezt követően, az eszközök a labor helységben, hőntartásra kerülnek mely az eszköz típusától függően minimum 2 óra, de egyes esetekben ez akár 24 óra is lehet. Ezek után munkatársaink elvégzik az eszközhöz tartozó kalibrálási eljárás szerinti kalibrálást, mely az eszközök típusától és mennyiségétől függően, rövidebb-hosszabb ideig tart. Kérjük, hogy érdeklődjön kollégáinknál, hogy várhatóan mikorra tudják a kalibrálási munkákat elvégezni.

Kalibrálólaboratóriumunk megfelel az MSZ EN ISO/IEC 17025:2018 szabvány, illetve  a Nemzeti Akkreditáló Hatóság követelményeinek. A Median L+G Kft. rendelkezik a szükséges erőforrásokkal a munkatársak, a létesítmények valamint az eszközök és berendezések tekintetében. Minden feltétel adott nálunk, hogy professzionális módon végezzük el mérőeszközei akkreditált kalibrálását

Kérjük, hogy tekintse meg a Nemzeti Akkreditáló Hatóság által kiállított akkreditálási okiratunkat, valamint a részletező okiratunkat is. 

A kalibrált eszközöket az eredeti csomagolásba visszahelyezve, és szükség esetén átcsomagolva, azt visszaszállításra alkalmas biztonságos állapotba hozzuk. A visszaszállításról a megrendelő igénye szerint gondoskodunk.

Amennyiben, bármilyen kérése, vagy kérdése lenne, kérjük, hogy keressen bennünket a +3613881059-es telefonszámon, vagy írjon a medianlg@medianlg.hu email címre, vagy látogasson el a Kapcsolat oldalra, ahol a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével tud nekünk üzenni.